DISC

De 1-daagse DISC kan uw organisatie veel winst opleveren!

Bij Team Consultancy Group zijn wij gespecialiseerd in het verhogen van de prestaties van zowel teams als individuele werknemers. Wij geven loopbaan coaching en bieden een divers aanbod aan trainingen en workshops. We geven u hier meer informatie over de DISC 1-daagse workshop die wij bij u op locatie geven of bij een externe organisatie naar keuze. Dit kunnen wij doen op korte termijn waarbij er voldoende mogelijkheid is voor eigen inbreng en wij positieve resultaten garanderen. Neem daarom direct contact op met de Team Consultancy Group!

Wat betekent DISC?

Het gebruik van de DISC-methode is een intensief proces van zelfverbetering. Door een zelfanalyse van DISC krijgt het individu inzicht in zijn of haar persoonlijkheidsstijl en hoe dat past binnen een team. Zo kan er vanuit het team gekeken worden wat mogelijke verbeterpunten zijn om het team verder te ontwikkelen en bijvoorbeeld de communicatie te intensiveren. De afkorting DISC staat voor de volgende waarden die ieder een even groot onderdeel uit maken van de persoonlijkheid stijl van de werknemer. Dit is waar elke letter voor staat:

  • De D staat voor Dynamisch en Doortastend. Binnen de persoonlijkheid wordt deze aangegeven met de kleur rood.
  • De I staat voor het gele vlak van de grafiek en staat voor Interactief en Inspirerend.
  • De S staat voor Stabiel en Support geven, wat wordt weergegeven met de kleur groen.
  • De C staat voor Correct en Consciëntieus en wordt weergegeven in het blauw.

De DISC methode werd al voor het eerst genoemd in 1928 door William Moulton Marston. DISC-analyses worden nu al veertig jaar doorlopend verbeterd door en er wordt wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd dat de basis vormt voor de DISC-methode. Het is daarom een innovatieve methode die zichzelf constant blijft vernieuwen. Bij Team Consultancy Group zijn wij uiteraard altijd op de hoogte van de meeste actuele ontwikkelingen op dit gebied. Wij kijken er naar uit om deze kennis te mogen toepassen binnen uw organisatie.

Wat is de DISC 1-daagse nu precies?

Zoals gezegd kan Team Consultancy Group een DISC 1-daagse training bij u op locatie of op een externe locatie verzorgen. Tijdens de DISC 1-daagse workshop gaan wij met teams aan de slag wat betreft de theorie achter de DISC-methode. Aan de hand van deze methode wordt er gekeken naar de sterktes en zwaktes van het team die naar voren komen tijdens de DISC-analyse. Uiteraard passen wij onze DISC-workshop zo veel mogelijk aan de behoeftes van het bedrijf en de werknemers daarvan. Tenslotte wordt er uiteraard geprobeerd om de samenwerking binnen het team te verbeteren aan de hand van de verkregen informatie.

Bij Team Consultancy Group beschikken wij over uitstekende kennis als het gaat om teamontwikkeling en trainingen en workshops. Wij staan voor een praktische en resultaatgerichte aanpak en werken door heel Nederland. Wij proberen om individuen en teams op een leuke manier aan zichzelf te laten werken. Wij zijn trots op onze werkzaamheden en kennen elke branche binnen de Nederlands economie. We geven in een persoonlijke en korte lijntjes. Die korte lijntjes gelden zowel binnen de organisatie als tijdens de communicatie met Team Consultancy Group.

Wat kan de DISC 1-daagse mijn organisatie opleveren?

Als gevolg van de training verkrijgen individuen een uniek inzicht in hun eigen karakter en kunnen ze deze kennis toepassen binnen het team. Teams kunnen efficiënter met elkaar omgaan en de communicatie wordt verbeterd. Leden binnen het team zijn op de hoogte van de DISC-persoonlijkheid van elkaar en kunnen daar op inspelen. Toepassing van de DISC-methode is niet alleen geschikt binnen teams, maar het kan teamleden ook informatie geven over de persoonlijkheidsstijlen in anders teams waardoor onderlinge samenwerking wordt verbeterd.

Neem contact op met Team Consultancy Group om de mogelijkheden te bespreken!

Heeft u interesse gekregen in de mogelijkheden van de Team Consultancy Group en DISC? Wij gaan graag met uw organisatie aan de slag om de efficiëntie van werknemers en teams te vergroten. Graag maken we daarvoor eerst uitgebreid kennis met uw bedrijf en het management. Zo kunnen we de beste strategie voor uw bedrijf bepalen en kijken welke trainingen, workshops en begeleidingstrajecten passen binnen de onderneming. Onze algemene doelstelling is in ieder geval het verhogen van de productiviteit van het team en het terugbrengen van kosten voor verzuim. Zo kan de investering in een programma van Team Consultancy Group snel lonen.

Een DISC-analyse begint met een klein zelfonderzoek dat ook online terug te vinden is, maar zonder de beste begeleiding kunt u de opgedane kennis niet inzetten voor de organisatie. Ook realiseren wij ons dat elk bedrijf uniek is en dat daar een programma voor moet worden aangepakt. Tenslotte vinden wij het belangrijk om het DISC-programma met het nodige enthousiasme te benaderen om zo medewerkers te motiveren om deel te nemen. Neem daarom direct, geheel vrijblijvend, contact op voor de mogelijkheden! Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten! Via onze website kunt u een gratis offerte opvragen.

Favicoon TCG

   Praktisch en resultaatgericht

   Persoonlijk maar zakelijk

   Korte lijnen

   Landelijke dekking

Favicoon TCG

Vragen?

We helpen je graag verder!

Call Now Button