Over Team Consultancy Group

Team Consultancy Group is gespecialiseerd in het ontwikkelen van teams met DISC®. Door onze teamtrainingen verbeteren wij de onderlinge samenwerking en versterken wij teams. Wij kijken verder dan alleen de theorie en houden niet van zweverige beloften. We maken altijd de koppeling naar de eigen praktijk van de deelnemers. Teamontwikkeling is immers iets dat je in de praktijk doet!

Wij zijn gestart in 2019. Vanaf dit moment hebben wij de markt, maar ook onszelf, uitgedaagd om het beste in teams naar boven te halen. Op eigenzinnige wijze trainen, adviseren en begeleiden wij teams met als doel het verbeteren van de onderlinge samenwerking en het versterken van het team naar buiten.

Ons team bestaat uit enthousiaste DISC®-gecertificeerde professionals. Zij hebben allen ruime ervaring met teamontwikkeling en groepsdynamica. Gedreven om het beste uit mensen en teams te halen! Op eigenzinnige wijze trainen en adviseren wij organisaties. Wij zijn trots op wat we doen! Wij veel hechten dan ook veel waarde aan het resultaat van de dienstverlening die wij bieden. Lees met over DISC >>>

Maatschappelijk betrokken

We vinden het belangrijk dat we een bijdrage leveren aan de maatschappij. We zijn ons bewust van de impact van onze organisatie op mens en milieu. Om die reden zoeken wij ook altijd naar een goede balans tussen people, planet en profit. Duurzaam ondernemen waarbij wij een waarde toevoegen aan de samenleving vinden wij erg belangrijk. Zo houden we in de keuze van onze leveranciers rekening met de mate waarin zij zich inzetten voor mens, milieu en maatschappij. Wij stimuleren groene energie en een gezonde levensstijl. Team Consultancy Group steunt meerdere goede doelen en lokale sportverenigingen in het land.

Samenwerking

Team Consultancy Group is een zustermaatschappij en heeft een duurzame samenwerking met TRAINIAC. TRAINIAC is gespecialiseerd in het verhogen van de toegevoegde waarde van ondernemingsraden voor organisaties en werknemers. Lees meer over TRAINIAC >>>

Favicoon TCG

   Praktisch en resultaatgericht

   Persoonlijk maar zakelijk

   Korte lijnen

   Landelijke dekking