Workshop Design Thinking – 1 dagdeel

In een tijd van sterke concurrentie is het zaak om je te onderscheiden door exact dat te leveren wat de eindgebruiker nodig heeft. Hierbij is het belangrijk dat je goed weet wat de klant wilt en waarom. Om beter aan te sluiten op de wens van de klant bieden wij de workshop Design Thinking!

Inhoud van de workshop

In deze workshop kunnen we je inzicht geven in manieren waarop je beter aan kunt sluiten bij je eindgebruiker. De methode die we hiervoor gebruiken is een combinatie van Design Thinking en een aantal andere elementen waarbij we de brug slaan tussen eindgebruiker, business en techniek. Hierbij wordt niet gekeken naar de oplossing voor het probleem, maar gaan we (al dan niet samen met de eindgebruiker) op zoek naar de oorzaak van het probleem. Om zo ultiem te voldoen doen aan de behoefte achter de verwachtingen en wensen. Human centered outcomes, at commercial speed and scale. Tevens kan Team Consultancy Group de transitie begeleiden van design naar development, door dit volledig te integreren in (agile) ontwikkelmethode.

Resultaat van deze workshop:

  • Je weet beter hoe je aan kunt sluiten op behoeften
  • Het is eenvoudiger om te innoveren
  • Je kunt meer draagvlak creëren, zowel intern als extern

 

Deze workshop kan zowel incompany als op een externe locatie verzorgd worden. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.

Favicoon TCG

   Praktisch en resultaatgericht

   Persoonlijk maar zakelijk

   Korte lijnen

   Landelijke dekking

Favicoon TCG

Vragen?

We helpen je graag verder!

Call Now Button