Talentmanagement/Talentontwikkeling

Talentmanagement en talentontwikkeling  gaat over het investeren in werknemers. Het doel van talentmanagement en -ontwikkeling is het zo optimaal gebruik mogelijk maken van de (nog te verder te ontwikkelen) talenten van werknemers. Hoe beter de talenten van werknemers ontwikkeld zijn, des te meer profijt heeft de organisatie van de werknemers. Dit vraagt wel wat van zowel werkgever als werknemer.

Een werknemer moet immers in staat zijn om te reflecteren op het eigen gedrag, sterke communicatieve vaardigheden hebben, bewust zijn van anderen en verantwoordelijkheid kunnen nemen. Niet iedereen kan dit alles van nature. Een goed programma voor talentmanagement en -ontwikkeling in de organisatie is dus vanzelfsprekend.

Team Consultancy Group biedt een modulair programma voor talentmanagement en -ontwikkeling. In samenspraak onze opdrachtgevers stellen we een programma voor talentmanagement en -ontwikkeling samen dat bestaat uit verschillende onderdelen. Zo is het samengestelde programma specifiek gericht op de behoefte en mogelijkheden van de organisatie.

Wij bieden de volgende modules

Favicoon TCG

   Praktisch en resultaatgericht

   Persoonlijk maar zakelijk

   Korte lijnen

   Landelijke dekking

Favicoon TCG

Vragen?

We helpen je graag verder!

Call Now Button