DISC training

Word een topteam met de DISC training van Team Consultancy Group!

De DISC training die uw team kan volgen bij Team Consultancy Group is een unieke manier om de kwaliteiten van uw team helder te krijgen. Teambuilding kan op verschillende manieren, het is belangrijk een training te kiezen die past bij de cultuur van het bedrijf en het doel dat u ermee wilt bereiken. Een doelstelling kan bijvoorbeeld zijn om de specifieke competenties van alle deelnemers te ontdekken. Wie is een geboren leider, wie is meer geschikt als organisator en wie is de analist in de groep? De 1-daagse DISC training verschaft u hier helderheid in. Doordat de deelnemers hun kwaliteiten leren ontdekken, ontstaat bijna vanzelf een team at perfect op elkaar is ingespeeld. Een topteam dus!

Wat houdt de DISC training in?

De DISC training belicht alle aspecten die belangrijk zijn bij uw eigen functioneren binnen het bedrijf maar ook en vooral bij het functioneren binnen uw team. Wat zijn uw sterke punten, waar kunt u eventueel nog verbetering bereiken. De training omvat verschillende onderdelen, die zijn verwerkt in de naam. Elke letter staat voor bepaalde competenties. Communicatie loopt als een rode draad door de trainingsdag.

D – Dynamisch en Doortastend

Ontdek hoe snel u zich kunt aanpassen aan een gewijzigde situatie. Ben jij degene die adequaat handelt of wacht u liever af tot uw collega’s met een goede strategie komen?

I – Interactief en Inspirerend

Ben jij degene binnen het team die komt met de goede ideeën? Degene die misschien wat op de achtergrond blijft maar dan ineens wel met een steengoede oplossing voor een probleem komt waar de rest nog niet op was gekomen?

S – Stabiel en Support gevend

Ieder team heeft een stabiele factor nodig. Een persoon die als de spin in het web fungeert, die de touwtjes in handen houdt en die anderen stimuleert en ondersteunt. Wie weet ben jij dat wel.

C – Correct en Consciëntieus

Als u uw serieus neemt en uw taken plichtsgetrouw uitvoert dan is dat een belangrijke eigenschap. Jij bent een medewerker waar de organisatie altijd op kan rekenen.

Een DISC training creëert meer begrip en samenwerking binnen het team

Met uw team een DISC training volgen is dé manier om erachter te komen wat ieders sterke punten zijn. OP die manier kunt u de taken beter verdelen en gaat het samenwerken ook een stuk makkelijker. Als u weet bij wie u terecht kunt voor bepaalde zaken dan kan er sneller worden geschakeld en kunt u dus behalve fijner ook efficiënter samenwerken. In slechts één dag zet u uw team goed neer en kunnen jullie aan de slag.

Het DISC Persoonlijkheidsprofiel

Het doel van de training is in de eerste plaats voor alle deelnemers een DISC Persoonlijkheidsprofiel op te stellen. Als bekend is wat ieders sterke en misschien minder sterke punten zijn doet het team tijdens de DISC training verschillende oefeningen om te ontdekken hoe er zo goed mogelijk kan worden samengewerkt om het beste resultaat te bereiken. Aan het einde van de training kunnen jullie hopelijk terugkijken op een goed bestede dag waarin veel duidelijk is geworden en waarin iedereen goede handvaten heeft gekregen om binnen het team zo goed mogelijk te functioneren.

Ontdek de valkuilen van uw team, maar vooral ook de kracht

Het volgen van een DISC training is er in de eerste plaats op gericht om te ontdekken welke sterke punten het team heeft en hoe daar het beste gebruik van kan worden gemaakt. Natuurlijk komen er ook vaak valkuilen boven water. Twee kapiteins op een schip gaat vaak niet werken, maar een team dat stuurloos ronddobbert omdat niemand zich geroepen voelt om de kapitein te zijn is ook geen positieve ontwikkeling. Aan het einde van de DISC training heeft u als het goed is goed inzicht in jullie sterke kanten als team maar ook in de valkuilen waar wellicht nog aan moet worden gewerkt.

Is een DISC training ook iets voor mijn team?

Het belangrijk om ervoor te zorgen dat ‘alle neuzen dezelfde kant op staan’. Iedereen moet ervan doordrongen zijn wat het gezamenlijke doel is en welke bijdrage jij als individu daaraan kunt leveren. Als u wilt weten of de DISC training ook in uw situatie kan werken dan komt Team Consultancy Group graag met u in contact. We leggen u graag het programma uit en wat onze doelen zijn.

Meer informatie over de DISC Training

Wilt u de teambuilding van uw team serieus aanpakken? Overweeg dan onze succesvolle DISC training. Neem contact op met Team Consultancy Group via info@teamconsultancygroup.nl of telefoonnummer  070 – 221 05 51 voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte. Geef uw gegevens aan ons door en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak of om u telefonisch of per mail meer informatie te geven over onze DISC training of één van onze andere trainingen voor bedrijven.

Favicoon TCG

   Praktisch en resultaatgericht

   Persoonlijk maar zakelijk

   Korte lijnen

   Landelijke dekking

Favicoon TCG

Vragen?

We helpen je graag verder!

Call Now Button